7 sfaturi geniale pentru a dormi mai bine în camping

Modul în care dormiți în timp ce campați poate face sau distruge întreaga excursie de camping. Am fost în multe excursii de camping în care totul a fost planificat perfect, dar am ajuns să am o experiență proastă pentru că pur și simplu nu am putut dormi bine. De-a lungul anilor, încet am început să testez și să învăț diferitele aspecte ale campingului care au făcut ca experiența mea de somn să fie mult mai bună. Aceste sfaturi nu garantează că vei dormi perfect, dar te vor ajuta să dormi mai bine. Vei invata cateva dintre cele mai importante aspecte care te ajuta sa dormi mai bine in campare. Încearcă-le și află ce funcționează cel mai bine pentru tine. Alege sacul de dormit potrivit A avea un sac de dormit care se potrivește situației tale, temperaturii și obiceiurilor de dormit te va ajuta în mare măsură să dormi mai bine […]

7 sfaturi geniale pentru a dormi mai bine în camping

Modul în care dormiți în timp ce campați poate face sau distruge întreaga excursie de camping. Am fost în multe excursii de camping în care totul a fost planificat perfect, dar am ajuns să am o experiență proastă pentru că pur și simplu nu am putut dormi bine. De-a lungul anilor, încet am început să testez și să învăț diferitele aspecte ale campingului care au făcut ca experiența mea de somn să fie mult mai bună.

Aceste sfaturi nu garantează că vei dormi perfect, dar te vor ajuta să dormi mai bine. Vei invata cateva dintre cele mai importante aspecte care te ajuta sa dormi mai bine in campare. Încearcă-le și află ce funcționează cel mai bine pentru tine.

Alege sacul de dormit potrivit

A avea un sac de dormit care se potrivește situației tale, temperaturii și obiceiurilor de dormit te va ajuta în mare măsură să dormi mai bine în timpul campingului. Sacii de dormit au temperaturi diferite. Trebuie să vă asigurați că aduceți unul potrivit pentru temperaturile pe care le veți întâlni.

Dacă campați vara și temperatura minimă este de 60 de grade, nu aduceți un sac de dormit evaluat la 25 de grade. Va fi fierbinte si va fi inconfortabil. Este adevărat și contrariul. Dacă sunteți în camping unde este frig, nu aduceți un sac de dormit conceput pentru temperaturi calde.

Un alt aspect al somnului pe care oamenii adesea nu îl iau în considerare este propriile obiceiuri de somn. Dacă ești ca mine și te întorci de mai multe ori pe noapte, un sac de dormit obișnuit pur și simplu nu îți va oferi suficient spațiu. dorm intr-o Sac de dormit Teton Sports XXL pentru că îmi oferă mult spațiu suplimentar de mișcare.

Indiferent de temperatura pe care o experimentați sau de ce tip de obiceiuri de dormit aveți, asigurați-vă că găsiți un sac de dormit care vi se potrivește. Acest lucru vă va ajuta în mare măsură să dormiți mai bine în timpul campingului. Consultați-ne cei mai buni saci de dormit pentru camping postați pentru a găsi o geantă care să funcționeze pentru dvs.

Ridică-te de la pământ

Dacă întâmpinați probleme cu somnul în camping, o altă sugestie bună este să decolați. Din experiența mea, este aproape imposibil să găsești un loc complet plat și fără pietre și alte resturi care fac somnul inconfortabil.

Din fericire, există câteva opțiuni grozave pentru a atenua disconfortul de la podea. Opțiunea 1 este să obțineți o saltea pneumatică, iar opțiunea 2 este să obțineți un pătuț. Ambele opțiuni sunt o soluție excelentă pentru a vă menține la pământ și pentru a dormi mai bine. Puteți găsi paturi accesibile pentru copii pe Amazon precum și saltele pneumatice bune pe Amazon.

Personal, am optat pentru varianta patut pentru ca nu trebuie sa imi fac griji ca pot provoca o scurgere. Pe de altă parte, saltelele pneumatice tind să fie mai accesibile. În orice caz, asigură-te că ai suficient spațiu pentru a fi confortabil în timp ce dormi. Din același motiv pentru care am optat pentru sacul de dormit XXL, folosesc Pat de tabără Teton Sports XXL ca să mă asigur că am suficient spațiu.

Adăugați niște umplutură suplimentară

Dacă aș putea să-ți dau un singur sfat, acesta ar fi. Găsiți și folosiți o saltea decentă pe care să dormi. Există multe covorașe de camping disponibile și, dacă sunt suficient de confortabile pentru tine, atunci grozav. Pentru mine, nu am putut găsi niciodată un covoraș de camping care să fie atât de confortabil pe cât mi-am dorit.

Saltelele de camping tind să fie mai subțiri, cu o adâncime generală mai mică a căptușelii. Am început în sfârșit să caut un covoraș bun în afara tărâmului de camping. Am ajuns să merg cu o Pernă cu gel de spumă cu memorie de 3 inci grosime destinate patului obișnuit. Nu este la fel de mic precum saltelele obișnuite de camping, dar, din moment ce eu sunt mai ales în tabără de mașini, spațiul nu este atât de preocupat pentru mine.

Acest covoraș mi-a schimbat în bine experiența de campare. Trebuie să fii puțin mai atent pentru că nu a fost conceput pentru o utilizare mai grea în camping. Pentru mine, efortul și grija în plus merită răsplata.

Indiferent de calea pe care decideți să o luați, un camping tradițional sau unul covoraș de camping netradițional, găsiți unul care se potrivește nivelului de confort dorit și folosiți-l. Nu vei regreta, mai ales dacă o împerechezi cu o saltea pneumatică sau un pătuț.

Utilizați o pernă confortabilă

Nu pot să vă spun de câte ori am uitat să aduc o pernă. Deși există mulți înlocuitori pe care îi poți folosi ca pernă, dar a avea o pernă foarte confortabilă te va ajuta să dormi mai bine în timpul campingului.

Există mai multe perne de camping din care să alegeți. Puteți găsi perne gonflabile, perne de umplutură standard, perne din spumă cu memorie, precum și perne din puf. Încearcă câteva și găsește-l pe cel potrivit pentru tine.

De asemenea, nu simți că trebuie să optezi pentru o pernă de camping adevărată. Când mașină de camping, aduc adesea o pernă standard de acasă. Îmi oferă mult spațiu și știu că va fi confortabil.

Un lucru de luat în considerare, însă, este dacă campați în condiții mai reci. Amintiți-vă că spuma cu memorie va deveni mai tare când este rece. Poate doriți să vă gândiți la un alt tip de pernă dacă campați pe vreme rece.

Purtați îmbrăcăminte adecvată

Exact ca alege sacul de dormit potrivit, alegerea hainelor potrivite este la fel de importantă. Dacă campezi pe vreme caldă, nu vrei să încerci să dormi transpirat în sacul de dormit. Pe de altă parte, pe vreme rece nu vrei să te dezbraci și să încerci să dormi în ea.

Trebuie să vă planificați condițiile. Pe vreme caldă, este în totalitate posibil să dormi în haine ușoare, largi sau chiar doar în lenjerie intimă. Pe vreme rece, totuși, veți dori să purtați haine de dormit mai groase pentru a vă ajuta să rămâneți cald în sacul de dormit.

Acestea fiind spuse, nu vrei să exagerezi pe vreme rece. Ar fi trebuit să alegi un sac de dormit potrivit pentru temperatura ta, dar dacă purtați haine prea groase, s-ar putea să nu permită sacului de dormit să-și facă treaba de a menține căldura în sac.

În plus, purtarea prea multor straturi devine restrictivă și vă împiedică să dormiți mai bine în timpul campingului. Pentru mine, pe vreme rece, tind să port pantaloni de trening cu greutate medie și un hanorac. Pe vreme caldă, tind să dorm în lenjerie și mă bazez doar pe sacul de dormit pentru a regla temperatura.

Du-te la culcare la o oră rezonabilă

Adesea, oamenii nu se gândesc să se culce devreme în campare. Mai ales atunci când am plecat în camping pe vreme bună, de multe ori vrem să stăm trezi și să discutăm și să ne distrăm. Problema cu a sta treaz târziu este că soarele va răsări mereu în același timp, indiferent de ora la care te culci.

Cu excepția cazului în care stați într-un RV, corturile nu sunt ideale pentru a ține afară lumina dimineții. În cele din urmă, vei avea de-a face cu o lumină foarte puternică care pătrunde în cort. Recomandarea mea este să te culci devreme, astfel încât până la răsăritul soarelui să fi dormit suficient și să fii gata să te trezești. Acest lucru se adaugă la capacitatea generală de a dormi mai bine în timpul campingului.

Scapă de țânțari și insecte

Nimic nu poate strica somnul mai repede decât un țânțar care îmi bâzâie noaptea în jurul urechii. Orice altceva ar putea fi perfect, dar dacă țânțarii încep să-mi bâzâie în jurul urechilor și feței noaptea, nu voi putea dormi bine.

Cel mai bun mod pe care l-am găsit de a face față țânțarilor și insectelor este să fiu mai întâi vigilent și să țin ușa cu ecran închisă cât mai mult posibil. Acest lucru îi va împiedica pe cât posibil să intre în cort.

Pentru a mă ajuta în eforturile mele, voi plasa și a lumânare de pocăință împotriva țânțarilor sau un dispozitiv, cum ar fi Scut de terasă Thermacell, lângă intrarea în cort. În ciuda acestui fapt, insectele și țânțarii intră adesea în cort. În interiorul cortului, am apoi o altă linie de apărare. Eu folosesc a insecte respingător lumină Omoara tantarii si insectele pentru mine.

Folosiți toate aceste sfaturi pentru a dormi mai bine în camping. Știm că un somn bun poate face sau întrerupe o excursie de camping, motiv pentru care dorim să ne asigurăm că te odihnești cât mai bine posibil. Unele dintre aceste sfaturi vă cer să cheltuiți bani, așa că vă sugerăm să consultați sfaturi pentru a găsi echipament de camping ieftin pentru a vă ajuta să economisiți bani și să obțineți echipamente de calitate.

Aurel Tudor, fondatorul inseet.com, este un pasionat explorator al lumii subacvatice cu o experiență vastă în domeniul scufundărilor. Născut și crescut pe malurile mării, el a dezvoltat o legătură profundă cu oceanul încă din copilărie. Studiile sale academice în domeniul biologiei marine l-au pregătit să înțeleagă complexitatea ecosistemelor acvatice și să promoveze conservarea acestora. Ca lider în comunitatea de scufundări, Aurel împărtășește pasiunea și cunoștințele sale prin intermediul inseet.com, inspirând alți iubitori ai mării să descopere și să protejeze frumusețile ascunse ale lumii subacvatice.

  • Total 134 Scris
  • Total 0 cometariu
Articole similare

25 Activități de camping în zilele ploioase | Activități de camping ploioase

Sfaturi Pentru Camping 6 zile inainte de

CuprinsPregătirea pentru o excursie ploioasă în campingActivități de foc de tabără în zilele ploioaseAventuri de drumeții în zilele ploioaseActivități creative protejateJocuri și provocări pentru a învinge ploaiaAventuri culinare pentru zilele ploioaseLectură și relaxare în zilele ploioaseFotografie cu zile ploioaseConcluzie Ești așezat într-un cort confortabil, înconjurat de copaci falnici, iar un loc de campare senin este refugiul tău temporar din haosul vieții de zi cu zi. Focul de tabără care trosnește îți încălzește mâinile în timp ce asculți sunetele blânde ale naturii. Dar asteapta! Cerurile au decis să-și dezlănțuie furia acvatică în timpul călătoriei tale în camping. Ploaia începe să cadă, amenințând să-ți slăbească spiritele, precum și echipamentul. Nu te teme, îndrăzneț camper! Acest articol este aici pentru a vă salva de necazurile campingului în zilele ploioase și pentru a vă oferi câteva activități grozave de camping în zilele ploioase. Fie că ești începător sau cauți idei noi pentru a-ți anima […]

Cum să faci paturile de camping confortabile

Sfaturi Pentru Camping o săptămână inainte de

CuprinsDespachetați patuțul de campingInvestește într-o saltea sau un topper bun pentru salteaImportanța căldurii și a izolațieiLuați în considerare plasele de țânțari și opțiunile de corturiPersonalizați-vă pătuțul de camping pentru un confort maximImportanța de a încerca configurația mai întâi acasăCum să faci paturile de camping confortabile Oricine a spus: „Să dormi sub stele este un vis”, a uitat clar să menționeze stâncile, târâturile înfiorătoare și teama perpetuă de a deveni un burrito pentru ursul local. Dacă ești nou în camping, poate te-ai întrebat cum ar putea fi o astfel de aventură idilică ca să dormi ca un cavaler pe un suport de tortură medieval. Iată adevărul, dragă viitor camper, visul tău de a o noapte liniștită în aer liber nu este doar un vis: este în primul rând un umil pătuț de camping. La fel ca patul tău acasă, ta pat de camping este mai mult decât un loc de numărat […]

Cum să vă planificați prima excursie în camping

Sfaturi Pentru Camping o săptămână inainte de

CuprinsAlegerea destinatiei idealeEchipament esențial pentru începătoriPlanifică-ți meniul de campingÎmbrățișează deșertulStăpânirea artei ambalăriiSiguranța pe primul loc, apoi distracțiaMarea evadare: găsirea drumului înapoiCum să vă planificați prima excursie în camping Concluzie Imaginează-ți asta: tu, înconjurat de copaci falnici, respiri aerul curat și proaspăt și simți pământul sub picioarele tale. Ah, campingul este ca și cum ai apăsa butonul de resetare a vieții. Dar stai, nu ai mai fost niciodată în camping? Ei bine, prietene, te bucuri de un răsfăț! Suntem pe cale să vă învățăm cum să vă planificați prima excursie de camping. Așadar, îmbracă-ți pălăria de aventură și pregătește-te să pornești într-o călătorie de neuitat în natură. Ne vom asigura că prima ta experiență de camping este plină de râsete, s'mores și doar cantitatea potrivită de respingător pentru țânțari. Alegerea destinatiei ideale A. În aer liber sau cele mai mari spații? Alege campingul potrivit. Ah, primul pas în planificarea aventurii de […]

0 cometariu

cometariu

Aleatoriu