9 cele mai bune cuverturi de hamac pentru drumeții și camping

Când majoritatea oamenilor se gândesc la camping, se gândesc să doarmă într-un cort, cabină sau alt tip de structură. Campingul la cort este, desigur, cel mai popular mod de campare, mai ales dacă ești cu rucsac. Corturile, pe de altă parte, pot fi voluminoase și grele de transportat în mediul rural, mai ales după întuneric, și pot acționa ca o barieră între rulotă și lumea naturală din jurul lor pentru cei care fac drumeții, adică cei care merg adânc în pădurea pentru câteva zile fără facilități. Din ce în ce mai mulți oameni aleg să doarmă în hamace, în special cei care sunt îngrijorați de greutatea echipamentului lor dacă îl poartă în jur de câteva zile. Nu este neobișnuit ca hamacele să cântărească mai puțin de un kilogram, iar unele se pot plia până la dimensiunea unei sticle de apă atunci când nu sunt folosite. Este posibil să dormi confortabil […]

9 cele mai bune cuverturi de hamac pentru drumeții și camping

cele mai bune cuverturi pentru hamac

Când majoritatea oamenilor se gândesc la camping, se gândesc să doarmă într-un cort, cabină sau alt tip de structură. Campingul la cort este, desigur, cel mai popular mod de campare, mai ales dacă ești cu rucsac.

Corturile, pe de altă parte, pot fi voluminoase și grele de transportat în mediul rural, mai ales după întuneric, și pot acționa ca o barieră între rulotă și lumea naturală din jurul lor pentru cei care fac drumeții, adică cei care merg adânc în pădurea pentru câteva zile fără facilități.

Din ce în ce mai mulți oameni aleg să doarmă în hamace, în special cei care sunt îngrijorați de greutatea echipamentului lor dacă îl poartă în jur de câteva zile. Nu este neobișnuit ca hamacele să cântărească mai puțin de un kilogram, iar unele se pot plia până la dimensiunea unei sticle de apă atunci când nu sunt folosite. Este posibil să dormi confortabil într-un hamac fără sac de dormit sau o pernă, dar poate fi dificil să rămâi cald în lunile mai reci. Aici joacă un rol rola lenjeriei pentru hamac.

Când temperatura scade, aceste pături de barieră izolatoare sunt un accesoriu esențial pentru hamacul tău. Cele mai bune plăci pentru hamac se atașează la exteriorul hamacului și țin aerul rece. Cu toate acestea, alegerea unuia necesită luarea în considerare a anumitor considerații.

Ce anume sa cauti

O cuvertură pentru hamac este similară cu alte tipuri de pilote prin faptul că este simplu de utilizat, dar există câteva considerații de făcut înainte de a cumpăra una, cum ar fi materialul și izolația. Greutatea, prețul, temperatura și dimensiunea sunt cele mai importante considerente. Pentru cei cu rucsac, uncii contează pentru că se adună la kilogramele pe care trebuie să le transportați. Pe scurt, aceștia sunt aceiași factori care intră în joc atunci când alegeți un sac de dormit potrivit.

Greutatea unui cuvertură pentru hamac nu ar trebui să depășească două kilograme dacă nu vă deranjează un nivel mai scăzut de izolare sau dacă optați pentru o cuvertură de puf mai scumpă în loc de o cuvertură sintetică. Cu toate acestea, este important de reținut că mulți saci de dormit și pilote sunt concepute pentru bărbați adulți, iar copiii și femeile tind să răcească mai repede decât bărbații.

Deoarece cele mai multe evaluări de temperatură presupun că veți dormi în straturi și o pălărie, este o idee bună să alegeți o pălărie cu un rating cu aproximativ 10 grade mai mic decât cel pe care îl veți experimenta în camping.

Dimensiunea ambalată a articolului este, de asemenea, un factor esențial. Dacă temperatura nominală este pentru temperaturi mai scăzute, va ocupa mult spațiu în echipamentul dumneavoastră datorită izolației suplimentare. Puful de gâscă este mai scump și poate costa până la de două ori mai mult decât pilotele umplute cu materiale sintetice concepute pentru a fi utilizate în congelator, dar încă se împachetează bine în pungi mici de compresie și sunt unele dintre cele mai bune pilote de puf.

Pentru a lua cea mai bună decizie, luați în considerare locul în care veți campa, sezonul, căldura de care aveți nevoie, situația dvs. financiară și greutatea și dimensiunea pe care preferați să le transportați.

Cele nouă cele mai bune cuverturi

Go Outfitters Stratus Underquilt

Go Outfitters Stratus Under the Quilt |  Camping cu hamac ultraușor

THE Go Outfitters Stratus Underquilt este unul dintre cele mai scumpe modele revizuite aici, dar este și unul dintre cele mai ușoare și compacte. Poate rezista la temperaturi de până la 40 de grade Fahrenheit, se comprimă la aproximativ 6 inci pe 8 inci și cântărește doar o liră și șapte uncii atunci când este ambalată. În loc să se bazeze pe snururi sau legături de copaci agățați, este conceput pentru a se atașa sub orice model de hamac.

În ciuda faptului că acest produs este una dintre cele mai scumpe opțiuni de pe Amazon, merită fiecare bănuț. Este durabil, elegant și fabricat din izolație Stratus Shield, un material sintetic care se usucă rapid și este ideal pentru utilizare în condiții dure. Restul plapumii este realizată din poliester 100% și poate fi ajustată pentru a se potrivi cu o gamă largă de hamace și corpuri.

Beneficii:

  • Durata lunga
  • Ușoare
  • Compact

Inconveniente:


Hamac dublu pentru mai multe anotimpuri One Wind

Onewind Underquilt Hamac dublu Cuvernă de camping multi-sezon

Acest underquilt, produs de One Wind, este cel mai recent dintr-un lung șir de oferte ale companiei pentru consumabile pentru hamac. Este disponibil în diferite forme, inclusiv izolația din puf de gâscă mai scumpă, dar încă pliabilă, precum și umplutură sintetică. Umplutura sintetica a plapumii este realizata cu izolatie Dupont.

Folosește două carabiniere pe fiecare parte pentru a atașa hamacul de frânghia cadrului. Este cald, impermeabil, moale și ușor, așa că va funcționa cu o gamă largă de hamace. Are o temperatură de 40°F, cântărește 2,25 de lire sterline și se potrivește într-un sac de compresie de 12 inchi.

Beneficii:

  • Disponibil în variante sintetice și puf
  • Se pliază foarte mic și compact

Inconveniente:

  • Opțiunea de jos este scumpă
  • Opțiunea Down este adesea epuizată

Eagle's Nest Outfitters Ember Underquilt

Eagles Nest Outfitters Ember UnderQuilt hamac izolat pentru primăvară și toamnă

Pentru primăvară și toamnă, Eagles Nest Outfitters Ember Underquilt este evaluat pentru 40 până la 60 de grade și oferă o opțiune confortabilă. Două straturi de poliester sunt cuprinse între izolația sintetică reciclată, iar plapuma este reglabilă cu o suspensie cu cordon elastic. Acest pilota hamac poate fi folosit cu orice hamac de dimensiuni medii, nu doar cu cele produse de Eagles Nest Outfitters. Este rezistent la apă și vânt, cântărește 27 uncii și se pliază până la 13,25 x 7 x 7 inci.

Beneficii:

Inconveniente:


Hamac confortabil în aer liber East Hills

Easthills Outdoors Snuggler Underquilt Hamac

Această pălărie de la East Hills Outdoors este una dintre opțiunile mai puțin costisitoare, dar are o varietate de caracteristici atractive, în special pentru cei care vor fi doar hamac de camping din cand in cand. Utilizează izolație sintetică până la 40°, deși este comercializat ca a cuvertură de camping pentru patru sezoane.

Poate fi folosit cu orice hamac existent care are suspensie cu cordon și este rezistent la apă și vânt. Când este comprimat, măsoară 13,25 „x 7” și cântărește aproximativ două kilograme. A primit un rating de 4,5 din 5 stele pe Amazon.

Beneficii:

  • Preț rezonabil
  • Se pliază la o dimensiune ușor de gestionat

Inconveniente:

  • Nu este potrivit pentru camping de iarnă.

Cuvertură pentru hamac Ayamaya

AYAMAYA Cuvertură pentru hamac simplu și dublu, lungime întreagă, dimensiune mare, pentru hamac

Acest acoperit de Ayamaya poate fi găsit pe Amazon și este, de asemenea, una dintre cele mai ieftine opțiuni, dar și una dintre cele mai versatile. Este fabricat din nailon ripstop 20D și, prin urmare, este destul de durabil. Se potrivește majorității hamacelor vândute astăzi pe piață și are curele elastice la ambele capete pentru o instalare rapidă pe hamacul în sine.

Este evaluat între 20°F și 68°, ideal pentru utilizare între primăvară și zilele mai calde de iarnă. Unul dintre cele mai mari modele de pe piață, cântărește 2,6 kilograme și vine cu o geantă de depozitare de 15 x 9 inchi.

Beneficii:

  • Cost scăzut
  • Versatil
  • Durabil

Inconveniente:

  • Geanta de depozitare nu este o pungă de compresie.
Vânzare

AYAMAYA Cuvertură pentru hamac unic dublu, lungime întreagă, dimensiune mare, pentru hamac, camping, rucsac, esențial, iarnă, vreme rece, pătură caldă UQ, izolație inferioară

  • [ 20D SHELL + DWR COATING + 300T LINING – ] – Cuvertura pentru hamac este realizată dintr-o carcasă de nailon ripstop 20D cu un strat DWR. Acest material premium îi permite să poarte bine și să reziste mai mult. Căptușeală moale din poliester 300T pongee; Destul de umplutură din poliester de 300 g, cald și confortabil, protejându-te de iarna rece.
  • [ BIG SIZE – FITS ANY STANDARD SIZE HAMMOCK ] – Dimensiunea hamacului sub pilota: lungime 98,4 inchi, latime maxima 55,1 inci. De dimensiuni mari, se înfășoară în părțile laterale și în partea de jos a hamacului. Combină căldura și izolația unui sac de dormit cu confortul unui hamac. Conceput pentru a se potrivi perfect în toate hamacele de dimensiuni standard, ținându-vă cald și prăjiți pe vreme rece, gata cu sindromul feselor reci (CBS)!

Geertop Ultralight hamac Underquilt

GEERTOP hamac ultraușor cu acoperire pentru camping Hamac cald de lungime întreagă 3-4 sezoane

Găsit pe Amazon, Geertop Ultralight este, de asemenea, unul dintre cel mai bun underquilt modele pe care le puteți cumpăra și este perfect pentru începători rulote cu hamac. Este confectionat din nailon si poliester, cu captuseala din fir de imitatie de matase si umplutura sintetica, si este impermeabil. Pentru camping de primăvară, vară și toamnă, acest sac de dormit are o temperatură de până la 40 de grade Fahrenheit.

Cântărește 1,87 de lire sterline și are curele elastice la ambele capete ale designului pilota pentru atașarea la orice model de hamac. Ușor și ușor de transportat, vine cu un sac de compresie care se comprimă până la o dimensiune compactă de 12″ x 7. » Designul matlasat menține izolația pe loc și poate încăpea cu ușurință în majoritatea rucsacilor.

Beneficii:

  • Cost redus și versatil într-o varietate de situații de camping
  • Include sac de compresie

Inconveniente:

  • Poate să nu fie suficient de mare pentru persoanele peste 6'
  • Este posibil să nu acopere complet modelele de hamac mari

OneTigris Hideout Hammock Underquilt

Hamac cu acoperiș OneTigris Hideout, lungime întreagă ușoară

THE OneTigris Hideout Underquilt este cea mai economică opțiune din această listă. Umplutura din amestec de poliester-bumbac reține căldura și este, de asemenea, ușoară și durabilă. Există curele elastice pentru a-l atașa la orice model de hamac și cântărește 2 kg.

Cu un manșon de compresie de 13″ x 9″, poate fi comprimat la o dimensiune de 13″ x 9″ și poate rezista la temperaturi de până la 40°F. Ca un bonus suplimentar, această plapumă specială este realizată din materiale certificate Fairtrade, iar compania donează o parte din profituri organizațiilor non-profit din întreaga lume.

Beneficii:

  • Cost scăzut
  • Fabricat din materiale ecologice

Inconveniente:

  • Este posibil să nu fie suficient de greu pe vreme extrem de rece
  • Este mare chiar și atunci când este împachetat.

Hamac ascuns OneTigris, ușor, echipament pentru hamac în 4 sezoane, camping, drumeții, călătorie cu rucsac, călătorie, plajă, grădină, terasă, portabil, maro Coyote

  • Material de calitate: carcasa de terilena 210T, captuseala din poliester 300T pongee si umplutura din bumbac poliester 700g, extrem de moale, calduroasa, usoara si extrem de functionala.
  • Dimensiune mare: Dimensiuni în 9,2 ft (L) * 4 ft (W), suficient de lung pentru a ține hamacul de la cap până la capete și suficient de lat pentru a se înfășura pe părțile laterale și inferioară a hamacului, conceput pentru a se potrivi perfect în afara tuturor standardelor. Hamac mari de camping pentru a reține căldura. Combinați cuvertura și izolația unui sac de dormit și aveți un sistem de dormit cu hamac de iarnă, perfect pentru camping cu un singur hamac

Cuvertură pentru hamac avalanșă

Cuvertură pentru hamac avalanșă pentru camping

THE Cuvertură pentru hamac avalanșă oferă o alternativă accesibilă pentru cei care preferă să campeze la temperaturi mai calde. Este ușoară și durabilă, fabricată din nailon și se împachetează într-o geantă de ambalare inclusă, deși geanta este o geantă de ambalare obișnuită și nu un sac de compresie. Acest underquilt nu se atașează de hamac în sine, ci mai degrabă de copacii de susținere, deși vine cu o plasă de țânțari, ceea ce multe alte modele nu o fac.

Cântărește 1,75 de lire sterline și este evaluat pentru 50 ° F sau mai mult. Deoarece geanta în care vine nu este un sac de compresie, se pliază în dimensiunea pungii în sine, care este de aproximativ 20″ x 12″, ceea ce o face o opțiune mai voluminoasă și poate nu este potrivită pentru drumeții.

Beneficii:

  • Accesibil
  • Vine cu plasa de tantari

Inconveniente:

  • Nu există sac de compresie.
  • Nu este potrivit pentru hamace mari

Wise Owl Outfitters Underquilt Hamac

Wise Owl Outfitters Hammock Underquilt - Cuvertură izolată cu puf pentru exterior și interior

THE lenjerie oferită de Wise Owl vine mai degrabă cu un sac obișnuit decât cu un sac de compresie, dar este fabricat din nailon durabil, cu cusături întărite și un acoperire rezistentă la apă. Deși este evaluat pentru 40° și peste, nu este potrivit pentru camparea de iarnă adâncă, deși este promovat pentru a rezista la toate condițiile meteorologice. Cu doar 1,15 kilograme, este ușor de transportat, dar nu este la fel de mic ca un sac de compresie. În loc să atârne de hamac în sine, se atașează de susținerea copacilor și are izolație din polifill sintetic.

Beneficii:

  • Preț mediu
  • Cusături întărite

Inconveniente:

  • Nu se atașează de hamac în sine, necesitând un cablu suplimentar

Fa o alegere

Alegerea plapumei potrivite pentru excursia în camping este în mare parte o chestiune de gust, confort și cerințe. Alegerea unei pături umplute cu puf poate să nu fie o idee bună dacă preferați elementele rezistente la apă, deoarece umiditatea poate contribui la deteriorarea izolației. Cu toate acestea, dacă cauți mai multă căldură, este mai bine să optezi pentru puf decât pentru umplutură sintetică.

Prin urmare, dacă intenționați să vă folosiți hamacul pentru drumeții și sunteți îngrijorat de greutate și portabilitate, ar trebui să căutați o cuvertură care să vă mențină cald și uscat, în același timp ușor și compact. Din acest motiv Go Outfitters Stratus Underquilt este modelul pe care il recomandam.

Aurel Tudor, fondatorul inseet.com, este un pasionat explorator al lumii subacvatice cu o experiență vastă în domeniul scufundărilor. Născut și crescut pe malurile mării, el a dezvoltat o legătură profundă cu oceanul încă din copilărie. Studiile sale academice în domeniul biologiei marine l-au pregătit să înțeleagă complexitatea ecosistemelor acvatice și să promoveze conservarea acestora. Ca lider în comunitatea de scufundări, Aurel împărtășește pasiunea și cunoștințele sale prin intermediul inseet.com, inspirând alți iubitori ai mării să descopere și să protejeze frumusețile ascunse ale lumii subacvatice.

  • Total 134 Scris
  • Total 0 cometariu
Articole similare

10 cele mai bune corturi pentru 2 persoane

CuprinsConcluzie Pornirea într-o aventură cu un prieten, persoana iubită sau pur și simplu să te bucuri de singurătatea în aer liber poate fi una dintre cele mai pline de satisfacții ale vieții. Dar alegerea echipamentului potrivit, în special a cortului perfect, poate părea adesea o sarcină descurajantă. Adăpostul potrivit poate face diferența între o noapte liniștită sub stele și o seară obositoare, inconfortabilă. De aceea, am compilat un ghid cuprinzător, atent cercetat, pentru a vă ajuta să navigați prin multitudinea de opțiuni disponibile. Aceasta nu este orice listă; Aceasta este o selecție meticuloasă a celor mai bune 10 corturi pentru 2 persoane de pe piață astăzi. Alegerea cortului ideal înseamnă mai mult decât alegerea a ceva cu suficient spațiu. Trebuie să luați în considerare factori precum greutatea, ușurința de instalare, durabilitatea, rezistența la intemperii și bineînțeles confortul. Indiferent dacă sunteți un om experimentat în aer liber care caută echilibrul perfect […]

10 cele mai bune ghete de drumeție pentru bărbați | Cizme de drumeție pentru bărbați

CuprinsConcluzie Ești gata să cucerești noi culmi? Când vine vorba de aventuri în aer liber, este esențial să ai echipamentul potrivit. Și când vine vorba de drumeții, nimic nu poate face sau distruge experiența ta ca o pereche bună de cizme. De aceea, am cercetat piața pentru a vă aduce ghidul suprem pentru cele mai bune 10 cizme de drumeție pentru bărbați. De la teren accidentat la trasee provocatoare, aceste cizme sunt construite pentru a rezista la orice vă aruncă Mama Natură. Așadar, împacă-ți pantofii, ia-ți rucsacul și alătură-te nouă în timp ce explorăm cele mai bune alegeri care îți vor ridica jocul de drumeție la noi culmi. Să înceapă aventura! Salomon Quest 4D 3 GTX este un pantof de drumeție popular care oferă performanțe și confort excepționale pe traseu. Conceput pentru rucsac și drumeții, acest cizme combină durabilitatea, suportul și impermeabilitatea pentru a face față diverselor condiții de teren […]

8 cele mai bune corturi de camping pentru 10 persoane

CuprinsConcluzie Când porniți într-o aventură în aer liber, cortul pe care îl alegeți poate face toată diferența. Indiferent dacă sunteți un camper experimentat, un novice gata să înfrunte sălbăticia sau o familie care caută o vacanță de vară de neuitat, a avea cortul potrivit vă poate spori experiența de zece ori. Dar să găsești cortul perfect nu este întotdeauna ușor, mai ales când faci cumpărături pentru un grup mare. Este mai mult decât un simplu loc de dormit; este casa ta departe de casă, adăpostul tău de elemente și adesea, fundalul amintirilor tale cele mai prețuite. De aceea, ne-am străduit să vă aducem „8 cele mai bune corturi pentru 10 persoane”. Ghidul nostru cuprinzător este plin de opțiuni potrivite pentru fiecare tip de rulotă și pentru fiecare tip de aventură. Așa că pune-ți centura și pregătește-te să-ți găsești cortul de vis în timp ce ne îmbarcăm în această călătorie interesantă. […]

0 cometariu

cometariu

Aleatoriu