Produs în prim plan: Lodge Deep Dutch Oven

Gătitul la foc oferă alimentelor tale acea calitate delicioasă și afumată pe care pur și simplu nu o poți reproduce pe plită. Cu toate acestea, atunci când gătiți la un foc de tabără, aveți nevoie de ceva rezistent, ceva care să reziste la o mulțime de căldură. Acest lucru trebuie să fie din fontă. Indiferent dacă gătiți acasă sau în camping, folosirea unei tigaie din fontă sau a unui cuptor olandez vă poate ajuta să pregătiți unele dintre cele mai delicioase mese pe care le-ați gustat vreodată. Produs: Lodge caserolă adâncă Imagine de Lodge Lodge este lider în industria fontei și fabrică vase de gătit de calitate moștenită din 1896. Acest cuptor olandez are 10 inci adâncime și are o capacitate de 5 litri atunci când gătește. Deoarece este Lodge, vă puteți baza pe acest produs din nou și din nou și să-l utilizați într-o varietate de moduri. Pregătiți o […]

Produs în prim plan: Lodge Deep Dutch Oven

Gătitul la foc oferă alimentelor tale acea calitate delicioasă și afumată pe care pur și simplu nu o poți reproduce pe plită. Cu toate acestea, atunci când gătiți la un foc de tabără, aveți nevoie de ceva rezistent, ceva care să reziste la o mulțime de căldură. Acest lucru trebuie să fie din fontă. Indiferent dacă gătiți acasă sau în camping, folosirea unei tigaie din fontă sau a unui cuptor olandez vă poate ajuta să pregătiți unele dintre cele mai delicioase mese pe care le-ați gustat vreodată.

Produs: Lodge caserolă adâncă

produs-spotlight-lodge-deep-hollandais-cuptor
Imagine de Lodge

Lodge este lider în industria fontei și fabrică vase de gătit de calitate moștenită din 1896. Acest cuptor olandez are 10 inci adâncime și are o capacitate de 5 litri atunci când gătește. Deoarece este Lodge, vă puteți baza pe acest produs din nou și din nou și să-l utilizați într-o varietate de moduri. Pregătiți o supă delicioasă în bol sau răsturnați capacul și folosiți-o pe post de grătar pentru a face clătite. Cuptorul olandez are picioare care îi permit să se odihnească pe cărbuni încinși și vine cu cartea de rețete Dutch Oven Cooking 101.

Despre Lodge

produs-spotlight-lodge-deep-hollandais-cuptor
Imagine de Lodge

Cu peste 25 de ani de experiență, Lodge este compania de referință pentru vase de gătit din fontă. Compania încă își desfășoară activitatea din turnătoria sa originală din South Pittsburg, Tennessee și creează vase de gătit de înaltă calitate pe care le puteți folosi de zeci de ani și le puteți transmite de la generații. Pe lângă cuptoarele și tigaiele olandeze, există o varietate de alte opțiuni care vă vor ajuta să pregătiți mâncăruri uimitoare și delicioase gătite de casă pentru dvs. și familia dvs.

Comentarii

Lodge Dutch Oven este bine revizuit, ceea ce îl face o opțiune excelentă atunci când campați cu familia. Fonta poate deveni greoaie, totuși, așa că, dacă mergeți la camping în țară, ar fi mai bine să lăsați această oală în urmă.

Clienții adoră calitatea vaselor de gătit și spun că fac unele dintre cele mai bune mese în jurul unui foc de tabără folosind produse din fontă Lodge.

1711939191 226 Produs in prim plan Lodge Deep Dutch Oven

Aurel Tudor, fondatorul inseet.com, este un pasionat explorator al lumii subacvatice cu o experiență vastă în domeniul scufundărilor. Născut și crescut pe malurile mării, el a dezvoltat o legătură profundă cu oceanul încă din copilărie. Studiile sale academice în domeniul biologiei marine l-au pregătit să înțeleagă complexitatea ecosistemelor acvatice și să promoveze conservarea acestora. Ca lider în comunitatea de scufundări, Aurel împărtășește pasiunea și cunoștințele sale prin intermediul inseet.com, inspirând alți iubitori ai mării să descopere și să protejeze frumusețile ascunse ale lumii subacvatice.

  • Total 134 Scris
  • Total 0 cometariu
Articole similare

Vânătoarea de ciuperci este o adevărată carieră: Iată 10 locuri de muncă în căutarea ciupercilor

GĂTIT DE CAMPARE 2 săptămâni inainte de

Cuprins1. Mașină de recoltat ciuperci2. Producător de ciuperci3. Vânzări de ciuperci direct către consumatori4. Bucătar de furaje5. Ghid de hrana6. Dezvoltarea și vânzarea produselor cu ciuperci7. Cercetări în micologie8. Consultant și Expert în foraj 9. Influencer de ciuperci10. Scrie Deci îți place să cauti hrană, dar te-ai întrebat vreodată dacă ai putea să faci o treabă din asta? Răspunsul este da.” Munca de căutare a ciupercilor implică identificarea, colectarea și, uneori, vânzarea ciupercilor sălbatice. Deși s-ar putea să nu existe o piață de muncă tradițională pentru vânătoarea de ciuperci, există oportunități de a vă folosi experiența în hrana pentru a câștiga bani. De fapt, multe locuri de muncă necesită cunoștințe despre hrana și/sau ciuperci ca o abilitate cheie. Am întocmit o listă cu 10 locuri de muncă reale la cules de ciuperci. Citiți mai departe pentru a afla care ar putea fi potrivit pentru dvs. 1. Mașină de recoltat ciuperci […]

Bear Grylls poate găsi mâncare oriunde, chiar și în Arctica

GĂTIT DE CAMPARE 2 săptămâni inainte de

CuprinsSalcie arcticămușchi islandezFireweed Oriunde pot crește plantele este un loc bun pentru a se hrăni, inclusiv în regiunile arctice. A învăța să găsești hrană în sălbăticie este o abilitate bună și se poate dovedi vitală într-o situație de salvare. „A învăța să trăiești din pământ este o abilitate esențială pentru oricine dorește să se pregătească în cazul în care se va găsi vreodată într-o situație de supraviețuire”, spune Bear în cartea sa. Mâncare extremă. Regiunile arctice nu sunt locuri evidente în care s-ar putea aștepta să se poată căuta hrană. De fapt, hrana poate fi destul de rară, condițiile pot fi dure și s-ar putea să vă confruntați cu concurența din partea faunei sălbatice. Cu toate acestea, Bear spune că dacă știi ce cauți, poți găsi ceva de mâncare chiar și în unele dintre cele mai neospitaliere locuri de pe Pământ. Deci, ce caută ursul în Arctica? Avertisment: hrana pentru […]

Mac-ul din Backcountry de Ziua Recunoștinței și Brânza visurilor tale

GĂTIT DE CAMPARE 2 săptămâni inainte de

CuprinsAlegeți-vă bazaSecretul Mac și brânză de Ziua Recunoștinței din Backcountry: Mai multă brânzăTHE Real Secretul Mac și Cheese de Ziua Recunoștinței din Backcountry: RemedieriSecretul final: o poți face oricând vrei Nu este imposibil să prăjiți un curcan întreg în aer liber, dar este dificil. De asemenea, nu este ușor să umpleți cu un rucsac, pe o sobă de camping. Deci, ce fel de mâncare emblematic de Ziua Recunoștinței mai putem mânca în excursia noastră de vacanță cu rucsacul pentru a scăpa de mulțimile de Vinerea Neagră? Trebuie să fie mac cu brânză. Macaroane cu brânză este deja un pilon al meselor pentru backpackers. Nu este greu de realizat acolo și, mai important, nu este greu de realizat delicios. Te voi ajuta să faci mac cu brânză de Ziua Recunoștinței mai bun decât ar putea bunica ta. Va fi atât de bun, atât de parfumat, încât curcanii sălbatici vor ieși din […]

0 cometariu

cometariu

Aleatoriu