- 1. Pregătiți-vă în avans
- 2. Găsește-ți locul de campare
- 3. Rezervă-ți campingul
- 4. Luați în considerare campingurile private
- 5. Întâlnirea echipei
- 6. Împărțiți responsabilitățile
- 7. Păstrați evidența cheltuielilor
- 8. Cumpărați alimente și băuturi în vrac
- 9. Mese pentru grupuri mari
- 10. Combustibil, lemn și cărbune
- 11. Aveți un plan pentru deșeuri
- 12. Nu uita de securitate
- 13. Configurare
Campingul într-un grup mare poate spori plăcerea în aer liber. De asemenea, poate fi oarecum dificil dacă nu ești pregătit corespunzător. Fie că este vorba de o reuniune de familie numeroasă sau pur și simplu de vacanță cu familia ta extinsă și în continuă expansiune, următoarele sfaturi de camping pentru grupuri mari te pot ajuta să profiti la maximum de experiența ta de campare.
1. Pregătiți-vă în avans
Începeți să vă planificați călătoria cu cel puțin șase luni înainte. S-ar putea chiar să vă oferiți dvs. și altor familii implicate un an pentru a planifica călătoria. Consultați-vă cu alții din grupul dvs., stabiliți o dată potrivită pentru toată lumea și stabiliți unde doriți să mergeți în camping.
2. Găsește-ți locul de campare
Înainte de a rezerva, asigură-te că știi toate regulile viitorului tău camping. Veți dori să vă asigurați că grupurile mari pot campa împreună. Alte lucruri de luat în considerare sunt dacă animalele de companie sunt permise dacă există toalete și când orele sunt liniștite.
Când căutați locuri de campare, asigurați-vă că găsiți un loc care oferă o varietate de activități. Procedând astfel, poți fi sigur că mătușa ta mare se va distra la fel de mult pe terenurile de shuffleboard precum înot copiii tăi în lac.
3. Rezervă-ți campingul
Veți dori să vă asigurați că vă rezervați locul de campare cu mult timp în avans pentru a vă asigura că numărul de locuri de campare de care aveți nevoie este disponibil. Amintiți-vă că locurile de campare populare se umplu rapid, așa că rezervați cât mai devreme posibil.
4. Luați în considerare campingurile private
Rezervarea unui camping privat garantează că grupul dvs. va fi singurul grup de pe proprietate. Deși această opțiune este, în general, mai scumpă decât un loc de campare public, vă puteți asigura că grupul dvs. se poate relaxa fără să vă faceți griji cu privire la alți ruloți din apropiere. Acest lucru este ideal mai ales dacă aveți o mulțime de copii mici, muzicieni de foc de tabără sau chiar bufnițe de noapte zgomotoase în grupul dvs.
5. Întâlnirea echipei
După ce ați rezervat locul de campare, plănuiți să vă întâlniți cu alți membri ai grupului dvs. de camping pentru a atribui responsabilități de pregătire. Discutați dacă veți aborda excursia de camping ca un singur grup sau în grupuri individuale. De exemplu, toți vor lucra împreună, donând unele dintre cele necesare călătoriei sau fiecare segment al familiei va fi responsabil să-și aducă propriile provizii?
Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a face un inventar a ceea ce poate aduce fiecare familie în călătorie. Aceasta poate include corturi, răcitoaresobe de camping, gratare, saci de dormitmese, scaune și alte echipamente necesare.
6. Împărțiți responsabilitățile
În general, ne este mai ușor să lucrăm împreună ca o singură unitate. Aceasta înseamnă că distribuim responsabilitățile între grupul nostru. De exemplu, o familie va fi responsabilă de planificarea meselor, în timp ce alta va fi responsabilă de aducerea de băuturi pentru întregul grup. Cu toate acestea, o altă familie se va ocupa de închirierea tuturor echipamentelor (dacă este cazul) iar alta va aduce toate rechizitele și ustensilele de gătit.
În funcție de dimensiunea grupului dvs., poate fi necesar să atribuiți mai multe sarcini fiecărei familii. Constatăm că este mai ușor să acordăm fiecărei familii una sau două responsabilități, decât ca fiecare familie să contribuie cu fiecare lucru mic. De asemenea, ne împiedică să uităm articole.
7. Păstrați evidența cheltuielilor
Este imperativ să țineți evidența tuturor cheltuielilor în timpul pregătirilor. Dacă ești cu adevărat ambițios, poți crea o foaie de calcul pe care să o partajezi grupului tău, permițând fiecărei familii să-și actualizeze diferitele cheltuieli. Cu toate acestea, funcționează și desemnarea unei persoane ca „contabil” care notează toate cheltuielile declarate într-un caiet.
Înainte de excursia în camping, cheltuielile pot fi distribuite echitabil între toate familiile implicate. „Contabilul” poate fi determinat atunci când distribuiți responsabilitățile în sfatul anterior.
8. Cumpărați alimente și băuturi în vrac
Cluburile cu ridicata sunt ideale pentru cumpărături pentru excursii de camping în grup mari. Nu numai că veți economisi bani, dar veți putea obține și cantități mari din ceea ce aveți nevoie. Apropo: aceste magazine au adesea articole de camping la prețuri grozave dacă aveți nevoie de ele!
9. Mese pentru grupuri mari
Din fericire, există o mulțime de mese grozave care sunt ușor de pregătit pentru grupuri. Trebuie doar să le gătiți în cantități mai mari. După cum am menționat în articolele anterioare, ne place o tocană copioasă de vită pentru camping. Pur și simplu pregătiți-vă mesele în avans și păstrați-le în pungi rezistente pentru congelator. Lăsați masa să se dezghețe în timpul zilei și reîncălziți-o pentru cină seara.
Alte feluri de mâncare care funcționează bine, gătite în vrac și congelate în avans, includ chili, spaghetele și supele. În plus, gătitul hot-dog-urilor la flacără deschisă sau burgeri pe grătar va fi întotdeauna pe placul tuturor. Piepții de pui la grătar sunt, de asemenea, o opțiune prietenoasă cu bugetul, care va atrage masele.
Ouăle, baconul și pâinea prăjită sunt, de asemenea, foarte ușor de gătit în vrac la camping și pot fi preparate cu ușurință în tigaie din fontă sau grătare cu vârf plat. În plus, carnea în stil deli poate merge mult și este savurată de majoritatea.
10. Combustibil, lemn și cărbune
Deși multe campinguri mari oferă aceste articole spre vânzare, veți fi mai bine (din punct de vedere financiar) dacă le aduceți pe ale dvs. Asigurați-vă că aveți propan pentru grătare și sobe de tabără, precum și cărbune ca rezervă. De asemenea, veți dori să faceți aprovizionare cu lemne pentru focurile de tabără de noapte sau pentru gătit.
11. Aveți un plan pentru deșeuri
Acest sfat vizează atât gunoiul, cât și deșeurile umane. Evident, dacă există toalete în camping, nu ar trebui să vă faceți griji cu privire la eliminarea deșeurilor umane. Eliminarea generală a deșeurilor poate fi uneori o mică provocare.
Unele parcuri au adoptat o politică „luați ceea ce aduceți”, iar aceasta include orice gunoi pe care l-ați achiziționat. Am văzut chiar că unele parcuri îndepărtează coșurile de gunoi. Aceasta înseamnă că poate fi necesar să fii creativ cu eliminarea deșeurilor, mai ales atunci când există o comunitate activă de animale sălbatice în campingul tău. Acest coș de gunoi agățat poate fi de folos în aceste cazuri.
12. Nu uita de securitate
Un mare trusă de prim ajutor iar o sticlă de alcool sau peroxid ar trebui să fie în fruntea listei dumneavoastră de siguranță. Luați în considerare, de asemenea, să găsiți spitalul cel mai apropiat de campingul dvs. și să trasați o rută în cazul improbabil în care aveți nevoie să ajungeți repede acolo. De asemenea, poate doriți să aflați dacă campingul dvs. are serviciu de telefonie mobilă și, dacă nu, aduceți un telefon prin satelit.
13. Configurare
Luați în considerare organizarea unui grup mic de tabără înainte de sosirea majorității camperilor. Acest lucru poate fi util în special dacă grupul dvs. are mulți oameni în vârstă sau copii. Acest echipaj de instalare ar putea ajunge la camping dimineața și începe lucrul la amenajarea corturilor, meselor, prelatelor, grătarelor, răcitoarelor și a altor echipamente de camping.
Ai încredere în noi; este mult mai ușor să organizezi tabăra fără ca copiii mici să se împiedice de liniile de tip! Ce alte idei puteți împărtăși despre experiențele dvs. de campare de grup? Spune-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, camping fericit!
window.fbAsyncInit = function() { fusion_resize_page_widget();
jQuery( window ).on( 'resize', function() { fusion_resize_page_widget(); });
function fusion_resize_page_widget() { var availableSpace = jQuery( '.facebook-like-widget-6' ).width(), lastAvailableSPace = jQuery( '.facebook-like-widget-6 .fb-page' ).attr( 'data-width' ), maxWidth = 268;
if ( 1 > availableSpace ) { availableSpace = maxWidth; }
if ( availableSpace != lastAvailableSPace && availableSpace != maxWidth ) { if ( maxWidth < availableSpace ) { availableSpace = maxWidth; } jQuery('.facebook-like-widget-6 .fb-page' ).attr( 'data-width', Math.floor( availableSpace ) ); if ( 'undefined' !== typeof FB ) { FB.XFBML.parse(); } } } }; ( function( d, s, id ) { var js, fjs = d.getElementsByTagName( s )[0]; if ( d.getElementById( id ) ) { return; } js = d.createElement( s ); js.id = id; js.src = "https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v8.0&appId="; fjs.parentNode.insertBefore( js, fjs ); }( document, 'script', 'facebook-jssdk' ) );
0 cometariu